Χρυσή Ακτή Ταβέρνα - Μικρο Πηλιο

Η Ταβέρνα Χρυσή Ακτή βρίσκεται στο Μικρό, ακριβώς πάνω στην όμορφη παραλία του οικισμού. Το Μικρό είναι από τους πιο μικρούς και γραφικούς οικισμούς του Πηλίου, ένας μικρός παράδεισος γαλήνης και φυσικής ομορφιάς. Το Μικρό έχει εύκολη πρόσβαση και εναι πολύ εύκολο να φτάσετε στον οικισμό. Με το που αφήσετε τον Βόλο, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και τις σημάνσεις προς Αργαλαστή.

Με το που περάσετε την Αργαλαστή, στο τέλος του χωριού θα συναντήσετε μια διασταύρωση. Εκεί ακολουθείτε τον δρόμο αριστερά και κατευθύνεστε προς τον Λαύκο. Με το περάσετε τον Λαύκο ακολουθείτε το δρόμο προς Πλατανιά. Σε κοντινή απόσταση θα δείτε μία πινακίδα προς το Μικρό. Ακολουθείτε αυτή την κατεύθυνση και θα φτάσετε στο Μικρό. Σε περίπτωση που συνεχίσετε, θα φτάσετε στον Πλατανιά, αλλά η απόσταση από Πλατανιά προς Μικρό με αυτοκίνητο είναι σχετικά μεγάλη, αντιθέτως αν επιλέξετε να πάτε με τα πόδια, τότε η απόσταση είναι πολύ μικρή, μέσω ενός φυσικού μονοπατιού το οποίο ενώνει τις παραλίες του Μικρού και του Πλατανιά.

Μόλις φτάσετε στο Μικρό, κατεβαίνετε στην παραλία του και σταθμεύετε το αυτοκίνητο σας. Θα μας βρείτε στο τέλος της παραλίας στην βορεινή πλευρά της.

Παρακάτω θα βρείτε χάρτη που δείχνει την ακριβή μας θέση στο Μικρό. Για να κινηθείτε στο χάρτη χρησιμοποιήστε τα εργαλεία ελέγχου που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του χάρτη.