• Χρυση Ακτη
    Πηλιο
  • Χρυση Ακτη
    ταβερνα
  • Χρυση Ακτη
    Μικρο Παραλια

Η χερσόνησος του Πηλίου είναι ένα από τα ομορφότερα και μαγικά μέρη της Ελλάδας. Στην ανατολική πλευρά της ηπειρωτικής Ελλάδας, είναι το μέρος όπου η φυσική ομορφιά ενέπνευσε μύθους και ήρωες της αρχαιότητας, και ακόμα και σήμερα προσφέρει την ιδανικότερη πρόταση για αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο.

Hrisi Akti Σε όλο το Πήλιο υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, πολλές από τις οποίες είναι ανέπαφες από το πέρασμα του εντατικού τουρισμού, όλες όμως μαγευτικές και πεντακάθαρες. Μια από τις πιο όμορφες και ίσως , ένα από τα κρυμμένα μυστικά του Πηλίου, είναι η παραλία του Μικρού.

Τα γαλάζια νερά του Αιγαίου συναντούν την Πηλιορείτικη φύση και δημιουργούν σε αυτό τον γραφικό οικισμό, ένα παράδεισο ηρεμίας και απόλαυσης.

Το Μικρό είναι ένας μικρός οικισμός του Πηλίου, σχεδόν αποκλειστικά για καλοκαιρινές διακοπές, που προσφέρει αυθεντική πηλιορείτικη ομορφιά και γαλήνη. Απέχει 6 χλμ από τον Λαύκο και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια, από το παραθαλάσσιο χωριό Πλατανιά. Το Μικρό είναι το ιδανικό καταφύγιο από το θόρυβο και το άγχος της πόλης.

Στο τελευταίο άκρο της παραλίας, σχεδόν πάνω στη θάλασσα, και με τη δροσιά της πηγής που αναβλύζει πάνω στο βράχο, βρίσκεται η ταβέρνα και cafe bar “Χρυσή Ακτή”.

Στον όμορφο χώρο της ταβέρνας θα απολαύσετε καλό σπιτικό φαγητό, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πηλιορείτικη περιποίηση. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται με φρέσκα ντόπια υλικά και μεράκι.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλικό σέρβις, οι αγαπημένες γεύσεις και η πανέμορφη θέα, συντελούν σε όμορφες στιγμές που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας, σε αυτή τη γωνιά του Μικρού. Η ταβέρνα λειτουργεί όλη μέρα μέχρι τις πρώτες ώρες της μέρας και προσφέρει όμορφες γεύσεις και περιποίηση του Πηλίου.